Estem vivint moments incerts a causa de l'COVID-19, que ens ha portat a estar, des del passat 14 de març, en estat d'alarma. Això significa que, en la mesura del possible, hem d'evitar desplaçar-nos, únicament per l'imprescindible, i romandre a casa.

En IFG seguim amb la nostra activitat, donant el millor servei possible que la nova situació ens permet. Per a les persones que poden treballar a casa, així ho fan, i s'uneixen al tag #yomequedoencasa, com moltes persones, potser com tu. Gràcies per fer-ho.

Però una altra part de l'equip, l'imprescindible, es troba treballant a les instal·lacions de IFG per poder assegurar el subministrament de material a tots els nostres clients. Clients que en realitat són persones que per poder abastir a totes les altres, han de seguir produint, potser com tu. Per això, us donem les gràcies.
Els desplaçaments que realitzarem seran els mínims per poder arribar a la feina o bé, per poder lliurar les comandes, sempre que sigui possible i mantindrem, en tot moment, les mesures de prevenció i higiene seguint les instruccions de les autoritats competents.

El nostre horari d'atenció, no varia, seguirà sent el mateix, però l'atenció en les instal·lacions de IFG quedarà reduïda únicament i exclusivament a la producció i expedició de comandes. Per tant, no podrem rebre visites. Però ens veurem més endavant, quan tot això passi.

Podríem veure'ns per videoconferència, però ens unim a la petició de les empreses de telecomunicacions de limitar l'ús de les dades, i si no és imprescindible, no les farem. 

   


Estarem en contacte de la forma habitual:

  • per telèfon: 93 719 48 90
  • per mail: correos habituales de contacto
  • per xarxes socials

Esperem tornar a la normalitat al més aviat possible, mentrestant en la nostra mà està frenar l'expansió dels contagis. 

 

 

 

 

 

 

¿TENS DUBTES?

Pots fer-nos les teves consultes

pel medi que millor s'adapta a tu.

 

 

  
   IFG sa 

C/ Comadrán 9 Nau 5 - Pol. Ind. Can Salvatella

08210 Barberà del Vallès - Barcelona (Espanya)

   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  (+34) 93 719 48 90

 

 

Copyright © 1989-2021 IFG SA