L'informem que les dades personals que ens proporciona mitjançant l'emplenament de qualsevol formulari ubicat a la nostra pàgina web oa través de consultes realitzades per correu electrònic passaran a formar part d'un fitxer amb la finalitat de mantenir-lo informat de les nostres promocions, de noves ofertes comercials o novetats que puguin ser del seu interès, així com per facilitar-pressupostos i altres tipus d'informació requerida per vostè, amb l'objectiu de prestar-li un servei adequat.

Mitjançant l'enviament de les seves dades vostè consent expressament que aquestes puguin ser tractades i cedides exclusivament per a la finalitat indicada en paràgraf anterior i amb un estricte compliment de la nostra política de privacitat, a entitats o persones físiques amb les que IFG S.A. pugui tenir acords de col·laboració.

La seva acceptació per al tractament o cessió de les dades de caràcter personal, segons el que estableix anteriorment, té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, d'acord amb el que disposen els articles 6 i 11 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre.

Així mateix, en qualsevol moment vostè podrà, si així ho desitja, exercir els seus drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les referides dades dirigint-se a IFG SA, Carrer Comadrán 9, Nau 5, 08210 Barberà de Vallès (Barcelona, ​​Espanya) o posant-se en contacte amb nosaltres a el següent correu electrònic:

 

 

 

Pots deixar-nos un comentari a Google i seguir-nos a les nostres xarxes socials.

 

 

 

 

¿TENS DUBTES?

Pots fer-nos les teves consultes

pel medi que millor s'adapta a tu.

 

 

  
   IFG sa 

C/ Comadrán 9 Nau 5 - Pol. Ind. Can Salvatella

08210 Barberà del Vallès - Barcelona (Espanya)

   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  (+34) 93 719 48 90

 

ALTRES IDIOMES

 

© IFG SA. Al servei de l'enginyeria de fluids i gasos, desde 1989.

Dissenyat per Luguesa.com